Dostava

Ovaj opis dostave vrijedi samo za kupnju putem interneta.

Rok za isporuku je do 10 radnih dana, a dostava se obavlja radnim danima.

Radnim danima smatra se ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak i petak, a ne smatraju se subota, nedjelja i praznici. Svakako ćemo pokušati kako bi naručeni proizvod dostavili u roku od 3 radna dana, no ukoliko trgovac ne uspije to izvršiti ili prijevoznik, svakako će biti untar 10 radnih dana.

Kupac može ili prihvatiti rok dostave do 10 radnih dana ili zamoliti prodavača da otkaže narudžbu prije nego narudžba bude dostavljena.

Tvrtka Singuli d.o.o. nije odgovorna za štetu koja je nastala zbog kašnjenja narudžbe.

Dostavu je možda moguće izvršiti subotom na sljedećim lokacijama (ali Singuli d.o.o. ne garantira da će to i izvršiti subotom): Zagreb, Pula, Rijeka, Karlovac, Varaždin, Bjelovar, Slavonski Brod, Osijek, Split, Šibenik, Zadar.

Cijena dostave za proizvode do 2kg je 40,00 kn po komadu, a cijena iznad 2kg je 50,00 kn, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

 Cijena dostave za proizvode koji su na internet stranici označeni sa "Besplatna dostava" imaju besplatnu dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

 Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije. 

Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu. Ukoliko nakon interent kupnje tokom telefonskog razgovora vezanog za dogovor oko mjesta dostave za ove navedne otoke nebude postignu dogovor tada stranka ima pravo odustati od kupnje ne navodeći razlog odustajanja i bez ikakavih troškova.