Dostava

DOSTAVA

Ovaj opis dostave vrijedi samo za kupnju putem interneta.

Točno vrijeme i dan dostave će kupac dogovoriti telefonskim razgovorom s dostavnom službom.

Proizvodi će Vam biti dostavljeni uz prethodnu telefonsku obavijest o terminu dostave.

Dostavu je možda moguće izvršiti subotom na sljedećim lokacijama (ali Singuli d.o.o. ne garantira da će to i izvršiti subotom): Zagreb, Pula, Rijeka, Karlovac, Varaždin, Bjelovar, Slavonski Brod, Osijek, Split, Šibenik, Zadar.

 

CIJENA DOSTAVE

Cijena dostave je različita za različite proizvode. Dostava se prilikom izrade narudžbe automatski uračunava u cijenu te je istaknuta na ponudi.

Cijena dostave za proizvode do 2kg je 40,00 kn po komadu, a cijena iznad 2kg je 50,00 kn, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Cijena dostave za proizvode koji su na internet stranici označeni sa "Besplatna dostava" imaju besplatnu dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije. 

Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu. Ukoliko nakon internet kupnje tokom telefonskog razgovora vezanog za dogovor oko mjesta dostave za ove navedene otoke ne bude postignu dogovor tada stranka ima pravo odustati od kupnje ne navodeći razlog odustajanja i bez ikakvih troškova.

Uslugu dostave proizvoda naručenih na Internet stranici singuli.hr obavlja kurirska služba Hrvatska Pošta.