Dostava

Ovaj opis dostave vrijedi samo za kupnju putem interneta.

Želimo Vas obavijestiti o rokovima dostave za sve nove internet kupovine od 15.3.2020. Singuli će u najkraćem mogućem roku od prilike oko 4 radna dana predati naručene proizvode kurirskoj službi na dostavu. Odnosno naručit će ih od dobavljača odmah ukoliko se dogodi da ih trenutno nema na skladištu. Kurirska služba dostavit će proizvode u najkraćem mogućem vremenu s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa. Na žalost kako će ih i kada dostaviti trenutno ne ovisi o nama. Rok za dostavu ne vrijedi za otoke, mala mjesta te također ne vrijedi ako je dostavna služba spriječena dostaviti proizvod zbog situacije s korona virusom, također ne vrijedi ako dođe do poremećaja u radu kurirske službe zbog naglog povećanja broja internet kupnji. Dostava se obavlja radnim danom. Radni dani su ponedjeljka do petka osim praznika i neradnih dana. Singuli ne odgovara za štetu prouzročenu kašnjenjem dostave naručenog proizvoda. Singuli ne može utjecati niti predvidjeti točno vrijeme koje će biti potrebno kuririskoj službi da dostavi proizvod s obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa.

 

 

Dostavu je možda moguće izvršiti subotom na sljedećim lokacijama (ali Singuli d.o.o. ne garantira da će to i izvršiti subotom): Zagreb, Pula, Rijeka, Karlovac, Varaždin, Bjelovar, Slavonski Brod, Osijek, Split, Šibenik, Zadar.

Cijena dostave za proizvode do 2kg je 40,00 kn po komadu, a cijena iznad 2kg je 50,00 kn, PDV uključen u cijenu. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

 Cijena dostave za proizvode koji su na internet stranici označeni sa "Besplatna dostava" imaju besplatnu dostavu isključivo prilikom internet kupovine. Vrijedi za bilo koju adresu dostave u Hrvatskoj, osim za ovdje niže navedene otoke.

 Otoci za koje nismo u mogućnosti izvršiti isporuku na kućnu adresu:
Brbinj Savar, Božava, Dragove, Zverinac, Polje, Soline, Veli Rat, Verunić, Rivanj, Sestrunj, Brgulje, Molat, Zapuntel, Ist, Premuda, Silba, Olib, Ilovik, Susak, Unije. 

Za navedene otoke mjesto dostave proizvoda je prema dogovoru sa strankom nakon online kupnje. Moguće je primjerice dogovoriti preuzimanje robe u trajektnom pristaništu na kopnu. Ukoliko je manji proizvod koji je naručen možda ćemo moći dostaviti proizvod na kućnu adresu. Ukoliko nakon interent kupnje tokom telefonskog razgovora vezanog za dogovor oko mjesta dostave za ove navedne otoke nebude postignu dogovor tada stranka ima pravo odustati od kupnje ne navodeći razlog odustajanja i bez ikakavih troškova.