Uvjeti kupnje

Podaci o našoj tvrtki:

Singuli d.o.o.
Primorska 3
10 000 Zagreb
Hrvatska


Poslovni racun:
PBZ: 2340009-1110285087
ZABA: 2360000-1102151988

MB: 02247593
MBS: 080615578 - Trgovački sud u Zagrebu

OIB: 83623900850
PDV id: HR83623900850

Temeljni kapital: 20 000,00 kn uplaćen u cijelosti

Tvrtka Singuli d.o.o. obvezuje se poslovati u skladu s legitimnim zakonima Republika Hrvatske.

Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši plaćanje proizvoda/e u Singuli trgovini.

Kupac je svaka fizička osoba koja izvrši narudžbu u našoj internet trgovini u cijelosti prihvaćanjem svih ovdje navedenih uvjeta poslovanja, uvjeta korištenja singuli.hr internet stranice i uvjeta kupnje koji su dostupni prilikom narudžbe, te plati puni iznos koji se od njega traži na način koji je odabrao. Kupac možete postati ukoliko ste punoljetna osoba, starija od 18 godina, te ako prihvaćate naše cjelovite uvjete kupnje, registrirate se i date suglasnost za korištenje i pohranu osobnih podataka.

Kupac je svaka prava ili fizička osoba naruči proizvod/e prihvaćanjem ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku, te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi.

Singuli d.o.o ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu ne realiziranjem narudžbe.

Reklamacije i zahtjevi za povrate se šalju isključivo na mail adresu singuli@singuli.hr ili poštom na adresu Primorska 3, 10 000 Zagreb, Hrvatska. Reklamacije koje nisu upućene na email adresu singuli@singuli.hr ili poslane poštom na adresu Primorska 3, 10 000 Zagreb, Hrvatska odnosno te su upućene na druge adrese/email-ove neće biti razmotrene.

Izjava o jamstvu. Svi artikli u Singuli trgovini imaju najmanje jednogodišnje jamstvo, izuzevši potrošni materijali (filteri, vrećice, mrežice, nožići, baterije, i slično...). Većina artikala, u ovisnosti od proizvođača i/ili dobavljača ima jamstvo duže od jedne godine.

Uvjeti i odnosi između kupca i tvrtke Singuli d.o.o. podliježu zakonima Republike Hrvatske. U slučaju spora, stranke će pokušati spor riješiti mirnim putem, a ako to nije moguće, nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu

 SUGLASNOST ZA UVJETE KORIŠTENJA

Zabranjeno je koristiti singuli.hr za bilo koju vrstu ilegalnog djelovanja i pokušaje lažiranja podataka te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Singuli d.o.o ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu korištenjem internet stranice singuli.hr ili ne realiziranjem narudžbe. Zabranjeno se predstavljati kao druga osoba ili napraviti narudžbu u ime druge osobe, te napominjemo da će svaki takav pokušaj biti proslijeđen nadležnim institucijama.

Singuli d.o.o ne odgovara za eventualnu štetu prouzročenu korištenjem internet stranice singuli.hr ili ne realiziranjem narudžbe.

Davanjem suglasnosti uvjeta korištenja singuli.hr dozvoljavate tvrtci Singuli d.o.o. da prati Vašu aktivnost na internet stranici www.singuli.hr koristeći alate i programe tvrtka Google, Facebook, Microsoft, Shopify, Instagram u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva, kreiranja i isticanja bolje ponude proizvoda i usluge.

Suglasnost se povlači na način da zatražite brisanje profila u korisničkom profilu ili na email singuli@singuli.hr.

Naručeni artikli biti će isporučeni na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku. U redovnim okolnostima trgovac će naručenu robu pokušati dostaviti kupcu radnim danom ili ako je tako posebno dogovoreno između kupca i prodavača subotom, unutar 3 radna dana od dana narudžbe za proizvode koji su na internet stranici označeni da za njih vrijedi mogućnost dostave unutar 3 radna dana, a na otoke ili za robu za koju nije posebno označeno vrijeme dostave po dostavnom redu dostavljača do maksimalnih 10 radnih dana.

Točno vrijeme i dan dostave će kupac dogovoriti telefonskim razgovorom s dostavnom službom.

Proizvodi će Vam biti dostavljeni uz prethodnu telefonsku obavijest o terminu dostave.

Svaki ugovor sklopljen sredstvom daljinske komunikacije potrošač može, ne navodeći za to razlog, jednostrano raskinuti u roku od 14 (četrnaest) dana.

U slučaju raskida ugovora, kupac je dužan o svom trošku vratiti proizvod trgovcu neoštećen i sa svim dijelovima, ambalažom, uputama, jamstvom i poslati pisanu obavijesti trgovcu o raskidu ugovora na email ili poštom.

Trgovac je dužan, u roku od 14 dana od dana primitka vraćenog proizvoda i nakon primitka pisane obavijesti, vratiti potrošaču cjelokupan iznos koji je potrošač do trenutka raskida platio na temelju ugovora služeći se istim sredstvima plaćanja kojima se koristio potrošač prilikom plaćanja.

Obavijest o raskidu ugovora se šalje na adresu Singuli d.o.o., Primorska 3, 10 000 Zagreb, Hrvatska ili na mail singuli@singuli.hr

Pismene reklamacije možete poslati na Singuli d.o.o., Primorska 3, 10 000 Zagreb, Hrvatska ili na mail singuli@singuli.hr

Sve naše cijene su izražene sa PDV-om. Pokušavamo Vam dati što preciznije opise, slike i karakteristike svakog proizvoda. Na žalost postoji mogućnost naše pogreške. Hvala na razumijevanju.

Zaštita podataka

Tajnost podataka zaštićena je i osigurana uporabom SSL enkripcije. Time je omogućen siguran prijenos podataka i onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i singuli.hr stranice.

Uvjeti kupnje odnosno prodaje proizvoda putem naše Internet stranice singuli.hr su definirani kroz korake: registracija, narudžba, plaćanje, dostava te reklamacija ili povrat robe.

Kako bi se korisnik registrirao na stranici singuli.hr mora biti punoljetan, odnosno ukoliko je maloljetan registraciju mora izvršiti uz privolu i suglasnost zakonskog skrbnika. Korisnik snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ukoliko dođe do bilo kakve promjene podataka, koje je korisnik unio prilikom registracije, poželjno je da u što kraćem roku ažurira svoj korisnički račun, ili o promjeni obavijesti Singuli.hr na e-mail adresu: singuli@singuli.hr