Naslovna Webshop Akcije Novosti Servis Kontakt Info Login Košarica

Što sve popravljamoSvi proizvodi u trgovini Singuli d.o.o. imaju dvogodišnje jamstvo, ukoliko nije drugačije određeno od strane uvoznika odnosno proizvođača.

Servisiramo sve proizvode koje prodajemo što uključuje marke: Braun, Philips, Remington, DeLonghi, Kenwood, Saeco, Russell Hobbs, Tefal, Krups, Moulinex, Rowenta, Grundig, Valera, Bosch, Siemens, Varta, Glamox, Adax.

Kod nas možete izvršiti pregled, popravak i servis proizvoda odnosno možete kupiti bilo koji dodatni pribor za navedene marke odnosno, za proizvode iz naše ponude.

U vanjamstvenom roku pregled, popravak i servis proizvoda obavljamo prema važećem cjeniku na dan predaje proizvoda koji se nalazi u našim poslovnicama gdje se i obavlja popravak proizvoda.

Popis naših poslovnica

Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun o kupnji tokom cijelog jamstvenog perioda jer su račun i jamstveni list jedini dokumenti sa kojima kupac može ostvariti svoja prava.

Na popravak proizvoda obavezno donijeti:
- ovjeren jamstveni list (sa datumom kupnje, potpisom i pečatom prodajnog mjesta)
- račun o kupnji proizvoda

Naša je djelatnost servisiranje i održavanje proizvoda u jamstvenom i van jamstvenom roku za proizvode za koje smo ovlašteni.

Kao što je i navedeno u jamstvenom listu, u jamstvo ne ulaze
- nikakva mehanička oštećenja uzrokovana prilikom pada proizvoda, nagle upotrebe, krivog rukovanja sa proizvodom ili nešto slično.
- isto tako u jamstvo ne ulazi potrošni materijal, mrežice, nožići, posude, filteri...

Prije donošenja proizvoda na popravak, molimo da provijerite da li se radi o navedenom, jer u suprotnom nećemo moći zaprimiti Vaš proizvod u jamstvenom roku.

Međutim, servisiranje proizvoda i pribor osigurani su i dobavljivi, tako da dijelove možemo naručiti i pribaviti ih u najkraćem mogućem roku ukoliko ih nemamo odmah na lageru.

Isto tako, ukoliko niste iz Zagreba ili ne možete doći do Zagreba, nazovite nas i osigurat ćemo prijevoz Vašeg proizvoda do nas i kada je proizvod popravljen, isti proizvod ćemo vratiti na Vašu kućnu adresu.

Za daljnje upute oko prijevoza, molimo nazovite naš centar 091 66 01 777.

Kada ste ostavili proizvod kod nas na popravku, prije podizanja molimo da stanje popravka provjeriti na jedan od slijedećih načina:
- nazovite naše brojeve telefona (01/66 01 777 ili 01/ 37 72 644) kako bi provjerili da li je proizvod popravljen ili čeka određeni rezervni dio
- na našoj internet stranici www.singuli.hr se nalazi baza podataka gdje isto tako možete projveriti stanje popravka Vašeg proizvoda

Vaš Singuli d.o.o.
singuli.hr
Singuli d.o.o. © Copyright 2015, sva prava pridržana