Naslovna Webshop Akcije Novosti Servis Kontakt Info Login Košarica

Novi proizvodi

Dragi prijatelji Valere,

Valera je odlučita preuzeti sve prednosti koje su se postigle tokom vise od 50 godina iskustava kao stručnjaci pokretanjem SWISS'X, prve linije uređaja za kosu proizvedenih u Švicarskoj. Valera na taj način potvrđuju svoju strategiju kojom proširuje svoju proizvodnju u Švicarskoj s novim vrstama uređaja. Novi 2010/11 profesionalni / osobni katalog predstavlja mnoge druge novitete:**novi AC UNIVERSAL MOTOR za sušila kose sa garancijom 5 godina.
**nova tehnologija čuvanja obojene kose
**ROTOCORD – potpuno nova tehnologija kabla koji uvijek ostaje ravan u bilo kojem smjeru okrenete sušilo
**SWISS METAL MASTER profesionalni stil sušila za kosu sa klasičnim dizajnom i modernom tehonologijom
**i-F@N DIGITAL TRAVEL, prvo i jedino sušilo za kosu sa automatskom prilagodbomVoltaže na koju je priključen
**SWISS LIGHT FOLD-AWAY, prva profesionalna sklopiva sušila za kosu
Te mnogi drugi razni novi proizvodi.

Povijest Valere Više od 50 godina, točnije od 1955.godine proizvodimo opremu za zdravlje kose odnosno sve uređaje za njegu kose. Prije svega uvijek nam je najveća briga zdravlje I ljepota kose te kompletno zadovoljsvo I izgled svake osobe pojedinačno. Ostvarenje takvih ciljeva postigli smo razvojem I unapređenjem naših proizvoda.
Bavili smo se proučavanjem znanosti o kosu, sakupljali razna saznanja I iskustva iz prakse što je uzrokovalo razvoj uređaja koji kosi omogućuju njegujući, lijep I zdrav izgled. Baš zbog ovakvih stavova Valera želi surađivati samo sa specijalistima za kosu na univerzitetskim poliklinikama, raznim stilistima, proizvođažima kozmetike I šampona te svim frizerskim strukovnim udrugama.

Valera znaći Hair Specialists. Valera se bavi isključivo aparatima za njegu kose i stoga ima posebnu nadležnost o brigi kose što druge nespecijalizirane marke električnih aparata ne mogu imati. Potrebno je imati duboko znanje i iskustvo o svakom dijelu kose kako bi se mogli stvoriti uređaji koji tretiraju kosu zdravom, lijepom, te ju čuvaju od svih nepotrebnih prilika.

Valera je Professional. Valerino know-how se oduvijek temeljilo na bliskoj suradnji s profesionalnim svijetom frizera, koji su stručnjaci u styling-u i njezi kose. Valera surađuje s poznatim stilistima kako bi razvila svoje uređaje i sudjeluje na najvažnijim događajima te pokazuje stručnost svoje industrije, Valera je priznat kao jedan od najatraktivnijih brandova.

Valera, Švicarski brend. SWISS CROSS, koji je međunarodno priznati logo, jamči pozitivno uvažavanje Valera branda. Švicarski ugled izražava vrijednosti kao što su kvaliteta, pouzdanost, nadležnost, poštovanje za zdravlje i okoliš, ekskluzivnost. Znak Švicarski križ zato nudi jedinstven položaj i marke vjerodostojnost i pozitivno utječe na prosudbu vrijednosti i izbor potrošača.

Valera. In-house Production. Valera proizvodi u Švicarskoj sve sušila za kosu, nova linija glačala za kosu i aparata za manikuru / pedikuru. Valera provodi svoju strategiju, ne samo za održavanje, nego da proširi svoju vlastitu proizvodnju u Švicarskoj.

Euroflex Monster parni čistači serije SuperClean poput SC20, SC60 i EZ2 koji ubija bakterije pri samom doticaju sa svojom novom tehnologijom dezinficiranja svih površina na način da paru miješa sa novom antibakterijskom tekučinom CleanBlast. Svaki parni čistač ima svoju posebnu karakteristiku.

Nova tehnologija čišćenja koja održava površinu čistom i zaštićenom i 7 dana nakon čišćenja. Za čišćenje podova, čišćenje tepiha, tepisona.

Ispust pare s prednje strane za čišćenje vertikalnih kutova i površina. Ispušta paru pod pritiskom. Čišćenje keramičkih pločica, odmaščivanje podnih površina, Osvježivanje boja na tepisima, uništavanje grinja.

Idealni su za svakodnevna čišćenja.

Snaga kotlića 1000W,

kapacitet 300ml,
pritisak parnog kotlića je 3,5 bara,
duljina kabla 5 m
Vrlo jednostavan i praktičan za rukovanje, idealan za svakodnevno korištenje, čišćenje pečnica, tvrdokornih mrlja, keramičkih prločica, prozora.

Parno čišćenje i dezinfekcija posebnom tekućinom Super clean, Snaga parnog grijača 1450W, Pritisak parnog grijača 3,8 bara, Kapacitet kotlića 1,2l, Parni kotlić od inoxa, Dužina električnog kabla 4 metra. Parno čišćenje i dezinfekcija, Snaga parnog grijaća 1000W, Vrijeme proizvodnje pare od 3 do 4 minute, Parni kotlić od inoxa, Kontorlne lampice sistema, Četiri stupnja regulacije ispusta pare.Za čišćenje podova, čišćenje tepiha, tepisona. Ispust pare s prednje strane za čišćenje vertikalnih kutova i površina. Ispušta paru pod pritiskom. Čišćenje keramičkih pločica, odmaščivanje podnih površina, Osvježivanje boja na tepisima, uništavanje grinja.

Doživite 2x više uz novu PRO POWER seriju.

Predstavljamo Vam najsnažnije šišače kose na tržištu koji su odavno nadmašili konkurenciju. Nova Pro Power serija nudi vrhunsku izvedbu šišanja dvostruko bržu* i dvostruko učinkovitiju*.

Potpuno novi ugraženi Pro Power motor daje optimalnu snagu za šišanje znatno više dlačica u jednom potezu za sve tipove kose i za šišanje na morko ili suho.

NOVA PRO POWER SERIJA DONOSI I DODATNE INOVACIJE.

Ovu seriju karakterizira prvoklasna tehnička izvdba -poput najmodernijeg Quick Wash sustava** za jednostavno i brzo pranje. Pritiskom na gumb oštrica nježno klizne vani te vam tako omogućuje da ju jednostavno isperete pod mlazom vode i očistite -bez nespretnog rastavljanja uređaja.

Zatim je tu i jedinstvena tehnologija USB punjena** - to znači da šišače možete puniti u pokretu -bilo kada, bilo gdje.

i na kraju - nastavci. Pro Power serija pobrinula se i za to, sa dva nastavka koji se mogu lako prilagoditi širokom rasponu duljina šišanja od 1 do 42 mm. Štoviše, dva momdela ukljčuju i poseban nastavak za kratku bradu za oblikovanje tog savršenog izlgeda trodnevne brade.

* U odnosu na prethodnu remingtonovu liniju
**(nije dostupna u modelu HC5150)

Remington PEARL. "How the world gets ready"Pripremite se na oblikovanje kose kao nikada do sada.

Pripremite se za prekrasan izgled uz ovu kolekciju za oblikovanje kose koja je do sada najbrža, najlakša za rad i s najboljim performansama.

Pearl urežaj za ravnanje kose, štap za kovrčanje kose i sušilo su posljednji u dugom nizu Remington inovacija koji povezuju veliku prednost sloja s poboljšanom keramikom s pravim biserima za stvaranje sjajnih, glatkih frizura.

Naši uređaji, osim što omogućuju profesionalnu izvedbu, su i prekrasnog dizajna. Crna boja visokog sjaja sa detaljima u luksuznoj bisernoj nijansi i u boji trešnjinog svijeta čine kolekciju koja će dati dozu glamura svakom kutku za uređivanje kose.

Koju god frizuru ste naumili napraviti, pripremite se za oblikovanje kose kao nikada do sada, s Remington Pearl uređajem za ravnanje kose.

Što je završni sloj poboljšane keramike s pravim biserima?

Remington je razvio sloj poboljšane keramike s pravim biserima kako bi dobio svoj najglaži sloj ikada. Naš eksluzivni Pearl biserni sloj dokazano je 8x glađi i 5x duže traje od standardnih keramičkih slojeva te vam omogućuje da vašu kosu ravnate ili kovrčate u prefesionalnom stilu.

Pearl Straightener

uređaj za ravnanje kose ima iznimno tanke fleksibilne grijaće ploče koje su također dokazano pet puta otpornije i daju sjajni završni pečat svaki put.

Spreman je za upotrebu u samo 10 sekundi i zagrije se do čak 235 stupnjeva s iznimno kratkim vremenom povrata topline pa pruža izvanredne rezultate u oblikovanju frizure.Završni sloj poboljšanje keramike s pravim biserima za lagano oblikovanje i stvaranje glatkih i sjajnih frizura8x glađi
5x dugotrajniji

*digitalni LCD display s temperaturom od 150 do 235C
*blokiranje odabrane temperature za sprječavanje nehotične promjene tmeperature grijaćih ploča

Pearl Wand

ima profesionalni konusni oblik i hladni vrh-jednostavno namotajte pramen oko valjka i oblikujte frizure u rasponu od sjajnih i gustih kovrča do mekih i blagih valova koji će izdržati cijeli dan.

Pearl Dryer

daje 90% više iona za sjajnu kosu bez stršećih vlasi. Opremljen je snažnim i dugovječnim AC motorom od 2200W što jamči da svakog dana možete postići frizure kao iz salona. ovo prekrasno ergonomski dizajnirano sušilo za kosu dolazi u paketu s iznimno tankim koncentratorom zraka, koncentratorom za brzo sušenje difuzorom za profesionalno završno oblikovanje.


Izniman dizajn od iznimnih materijala. Svijet oko nas može postati boljim mjestom počevši od malih stvari. Stvari koje upoterbljavamo svaki dan, poput aparata za kavu ili tostera. Uostalom, te bi nas stvari trebale neprestano oduševljavati svojim dizajnom i savršenom funkcionalnošću, čak i ako smo ih već rabili stotine puta. Samo tako se prepoznaje njihova prava vrijednost. Već više od 50 godina Russell Hobbs usmjeruje svoju neumornu inventivnost i britansku suzdržanost u razvoj kvalitetne opreme za kušćanstvo. Vodeći se uspješnim receptom iznimnog dizajna prepunog tehničkih finesa, Russell Hobbs je već pet godina priznati brand na njemačkom tržištu.Glass Touch
Novu generaciju dizajna odlikuje savršeno proporcionalni i čisti, elgantni stil. Čistoća i jasnoća moderne bijele boje u savršenom su skladu s otmjenošću bijeloga i blistavog zaobljenog stakla. Sjajne površine od nehrđajućeg čelika sastavni su selement i dodatno naglašavaju eleganciju. Upotreba inovativne tehnologije upravljanja na dodir s ledeno plavim zaslonom upravljačke ploče ne samo da daje najbolje od stila i dizajna nego i postavlja nove tehnološke standarde. Uz dizajn koji ne zastarijeva, ovaj će dizajnerski komplet za doručak iz "RUssell Hobbsa" u kuhinju unijeti izrazito bitan element oduševljenja.

Glass Touch aparat za kavu

*dizajnerski aparat za kavu
*zaobljeni stakleni elementi u kombinaciji sa sjajnim površinama od nehrđajućeg čelika
*inovativna tehnologija upravljanja na dodir - upravljanje na dodir gumba
*ledeno plava digitalna upravljačka ploča na dodir(LCD zaslon) s prilagodljivim tajmerom
*upravljačka ploča na dodir automatski se isključuje nakon pet minut
*ručno namještanje snage
*sustav protiv kapanja prilikom uklanjanja bokala
*automatsko isključivanje štedi energiju i jamči sigurnost
*trajan odvojivi perivi filtar
*dovojivi spremnik za vodu s oznakom razine vode
*kapacitet do 10 šalica / 1,4l
*950W

Glass Touch kuhalo za vodu

*dizajnersko kuhalo za vodu
*zaobljeni sjajno bijeli stakleni elementi u kombinaciji sa sjajnim površinama od nehrđajućeg čelika
*ledeno plava upravljačka ploča na dodir (LCD zaslonom)
*mogućnost zagrijavanja do odrešene temperature
*precizan odabir različitih temperatura:60/70/80/90/100 stupnjeva
*upravljačka ploča na dodir automatski se isključuje nakon pet minuta
*skriveni grijač
*odvojiv perivi filtar za vodu protiv kamenca
*zaštita od pregrijavanja i kuhanja "na suho"
*svjetleći indikator
*oznaka razine vode
*automatsko isključivanje
*kapacitet od 1,7l
*2400W
Glass Touch toster

*dizajnerski toster
*zaobljeni sjajno bijeli stakleni elementi u kombinaciji sa sjajnim površinama od nehrđajućeg čelika
*inovativna tehnologija upravljanja na dodir - upravljanje na dodir gumba
*ledeno plava upravljačka ploča na dodir(LCD zaslon)
*upravljačka ploča na dodir automatski se isključuje poslije 5 minuta
*indikator trajanja tostiranja
*namještanje jačine tostiranja u sedam stupnjeva
*stalak za kruh i poluga rza ručno podizanje
*gumb za zaustavljanje
*mogućnost odleđivanja
*mogućnost visokog izbacivanja
*sigurnosni sustav u slučaju da se kruh zaglavi
*odvojiva ladica za mrvice periva u perlici za posuše
*ugrađeni spremnik za kabel, nožice koje ne klize
*1080W


Hot Orange

Hot Orange iz "Russell Hobbsa" donosi vam snažan osjećaj individualnog optimizma. Čak i kada dan počinje vrlo rano, ova uzbudljiva linija donosi notu veselja, a njezin je upadljiv dizajn već sam po sebi dovoljan da vam pruži sav polet koji trebate. Vrhunska hot Orange linija od nehrđajućeg čelika omogućuje vam kombiniranje standardnog ili digitalnog aparata za kavu, tostera i kuhala za vodu koji najbolje odgovaraju vašem ukusu. Hot Orange - za vedrinu na početku dana. Spontanost i energičnost koja oživljava vašu kuhinju. Počastite se ovim valom svježine.

Hot Orange aparat za kavu

*nehrđajući čelik s narančastim elementima
*ergonomska drška
*sustav protiv kapanja prilikom uklanjanja bokala
*svjetlosni indikator
*trajan odvojiv perivi filtar
*oznaka razine vode
*kapacitet od 12 šalica/1,8l
*950W
Hot Orange kuhalo za vodu

*nehrđajući čelik s narančastim elementima
*skriveni grijač
*odvojiv perivi filtar za vodu protiv kamenca
*zaštita od pregrijavanja i kuhanja "na suho"
*svjetlosni indikator
*oznaka razine vode
*automatsko isključivanje
*kapacitet od 1,7l
*3000W
Hot Orange toster

*nehrđajući čelik s narančastim elementima
*automatsko centriranje kruha s iznimno širokim utorima
*prilagodljiva jačina tostiranja
*stalak za kruh i poluga za ručno podizanje
**gumb za zaustavljanje
*mogućnost odleđivanja
*odvojiva ladica za mrvice periva u perilici za posuše
*ugrađeni spremnik za kabel, nožice koje ne klize
*1100W


Purple Passion

Srdačno primite senzualan užitak u svoj dom i počastite se linijom Purple Passion iz "Russella Hobbsa". To je komplet za doručak zavodljivog i senzualnog izgleda koji svakoj kuhinji daje ekstravagantnu strast. Vrhunska linja Purple Passion od nehrđajućeg čelika omogućuje bam kombiniranje standardnog ili digitalnog aparata za kavu, tostera, i kuhala za vodu koji najbolje odgovaraju vašem ukusu. Purple Passion - za ugodan početak dana. Moderna linija puna zabave, užigta i ugode. Zavedite svoja osjetila ovim luksuznim kompletom za doručak.

Purple passion aparat za kavu

*nehrđajući čelik s ljubičastim elementima
*ergonomski držač
*sustav protiv kapanja prilikom uklanjanja bokala
*svjetlosni indikator
*trajan odvojiv perivi filtar
*oznaka razine vode
*kapacitet od 12 šalica/1,8l
*950W
Purple passion kuhalo za vodu

*nehrđajući čelik presvučen u ljubičasto
*skriveni grijač
*odvojiv perivi filtar za vodu protiv kamenca
*zaštita od pregrijavanja i kuhanja "na suho"
*svjetlosni indikator
*oznaka razine vode
*automatsko isključivanje
*kapacitet od1,7l
*9000W
Purple passion toster

*nehrđajući čelik presvučen u ljubičasto
*automatsko centriranje kruha s iznimno širokim utorima
*prilagodljiva jačina tostiranja
*stalak a kruh i poluga za ručno podizanje
*gumb za zaustavljanje
*mogućnost odlređivanja
*odvojiva ladica za mrvice periva u perilici za posuđe
*ugrađeni spremnik za kabel, nožice koje ne klize
*110W


Allure

Nova stvarnost. U svijetu koji iodlikuju prekomjerni podražaji i neprestana aktivnost sve više čeznemo za jednostavnim, nekompliciranim i zaista bitnim stvarima, bez uljepšavanja i nepotrebnih tričarija. TU nam želju ispunjava nova dizajnerska linija Allure iz "Russell Hobbsa". Svojim jasnim oblicima i golom jednostavnošću, Allure sadržava bit ovakve nove stvarnosti.

Allure aparat za kavu

*dizajnerski aparat za kavu s prepoznatljivim reljefnim logotipom
*kvalitetan satinirani nehrđajući čelik
*stakleni bokal
*jednostavno upravljanje na dodir gumba
*posebni postupak pripreme kave za njezinu optimalnu kvalitetu
*sustav protiv kapanja prilikom uklanjanja bokala
*trajan odvojiv perivi filtar
*svjetlosni indikator
*odvojiv spremnik za vodu s oznakom razine vode
*kapacitet od 10 šalica/ 1,25l
*1000W
Allure kuhalo za vodu

*dizajnersko kuhalo za vodu s reljefnim logotipom
*kvalitetan satinirani nehrđajući čelik
*elegantni simbol Russell Hobbsa kao oblikovni elemen
*poklopac koji se otvara na pritisak
*skriveni grijač
*grijaće postolje od nehrđajućeg čelika
*odvojiv perivi filtar za vodu protiv kamnca
*zaštita od pregrijavanja i kuhanja "na suho"
*svjetleći indikator
*oznaka razine vode
*automatsko isključivanje
*kapacitet od 1,7l
*2400W
Allure toster

*dizajnerski toster s reljefnim logotipom
*kvalitetan satinirani nehrđajući čelik
*elegantan simbol "russel hobbsa" kao oblikovani element
*autoamtsko centriranje kruha
*prilagodljiva jačina tostiranja
*mogućnost tostiranja peciva-ploča je s jedne starne isključena
*ladica za mrvice otvara se pritiskom na gumb
*stalak za kruh i poluga za ručno podizanje
*gumb za zaustavljanje
*mogućnost odleđivanja
*odvojiva ladica za mrvice periva u perilici za posuše
*ugrađeni spremnik za kabel, nožice koje ne klize
*1200W


Stylis

Nisu li upravo male stvari te koje nam mogu promijeniti svakodnevni život? Možemo biti zahvalni na Stylisu- osvježujuće drukčijoj dizajnerskoj liniji za doručak iz "RUsella hobbsa". U naš svakidašnji život donosi dašak stila a u kuhinju unosi dizajn i energičnost. Svojim naglašenim dizajnerskim trendom Stylis pokazuje sve svoje kutove i rubove, ističe se savršenom ravnotežom materijala i predstavlja uzbudljiv dizajnerski element za kuhinju.

Stylis aparat za kavu

*dizajnerski aparat za kavu
*kvalitetan završni sloj od prozirne plastike u kombinaciji sa sjajnim površinama od nehržajućeg čelika
*prepoznatljiv reljefni logotip
*stakleni bokal s preklopnim poklopcem
*grijaća ploča
*trajan odvojiv perivi držač filtra
*sustav protiv kapanja prilikom uklanjanja bokala
*periv trajni filtar za kavu
*svjetlosni indikator upozorenja
*kapacitet od 12 šalica/1,3l
*1090W
Stylis kuhalo za vodu

*dizajnersko kuhalo za vodu izrađeno od prozirne plastike u kombinaiciji sa sjajnim površinama od nehrđajućeg čelika, s poklopcem koji se otvara na pritisak
*prepoznatljiv reljefni logotip
*skriveni grijač
*odvojiv perivi filtar za vodu protiv kamenca
*zaštita od pregrijavanja i kuhanja "na suho"
*oznaka razine vode
*automatsko isključivanje
*elegantno, iznimno tanko 360stupnjeva postolje s ugrađenim spremnikom za kabel
*kapacitet od 1,7l
*3000W
Stylis toster

*dizajnerski toster
*automatsko centriranje kruha
*prilagodljiva jačina tostiranja
*prepoznatljiv reljefni logo
*stalak za kruh i poluga za ručno podizanje
*gumb za zaustavljanje
*mogućnost odleđivanja, mogućnost tostiranja peciva
*mogućnost visokog izbacivanja
*sigurnosni sustav u slučaju da se kruh zaglavi
*odvojiva ladica za mrvice periva u perilici za posuđe
*ugrađeni spremik za kabel
*850W


Stylo


Stylo digitalni aparat za kavu

*aparat za kavu od nehrđajućeg čelika s termo bokalom i prilagodljivim tamjerom
*sustav protiv kapanja prilikom uklanjanja bokala
*automatsko isključivanje štedi energiju i jamči sigurnost
*trajan odvojiv perivi držač filtra
*odvojiv spremnik za vodu s oznakom razine vode
*kapacitet od 10 šalice/1,25l
*950W
Stylo aparat za kavu

*aparat za kavu od nehrđajućeg čelika s termobokalom
*sustav protiv kapanja prilikom uklanjanja bokala
*automatsko isključivanje štedi energiju i jamči sigurnost
*trajan odvojiv perivi držač filtra
*bočni prekidač za uključivanje/isključivanje
*odvojiv spremnik za vodu s oznakom razine vode
*kapacitet od 10šalica/1,25l
*950W
Stylo kuhalo za vodu

*sanitarni nehrđajući čelik
*skriveni grijač
*grijaće postolje od nehrđajućeg čelika
*odvojiv perivi filtar za vodu protiv kamenca
*zaštita od pregrijavanja i kuhanja "na suho!
*automatsko zaustavljanje pare
*svjetlosni indikator
*oznaka razine vode
*automatsko isključivanje
*kapacitet od1,7l
*3000W
Stylo toster

*površina od satiniranog nehrđajućeg čelika
*automatsko centriranje kruha
*prilagodljiva jačina tostiranja
*stalak za kruh i poluga za ručno podizanje
*gumb za zaustavljanje
*mogućnost odleđivanja
*sigurnosni sustav u slučaju da kruh zaglavi
*odvojiva ladica za mrvice periva u perilici za posuđe
*ugrađeni spremnik za kabel, nožice koje ne klize
*980W
Ključni trenuci...

1952...Bill Russell i Peter Hobbs osnivaju Russell Hobbs
1955...Stvaranje prvoga potpuno automatskog aparata za kavu koji kavu održava toplom
1963...Puštanje u prodaju nagraživanog automatskog kuhala za vodu K1
1975...Proizvodnja premašuje milijun uređaja
1975...Russell Hobbs proizvodi više od pet milijuna uređaja
1977...Russell Hobbs postaje vodećim svjetskim proizvođačem automatskih kuhala za vodu i vodeći proizvođač aparata za kavu u Ujedinjenom kraljevstvu
1980...Puštanje u prodaju aprata za čaj Chelsea s jedinstvenim jednodijelnim sustavom
1996...Razvijanje mnoštva inovacija na proizvodima u području kućanskih aprata za kuhinju
2004...Puštanje u prodaju kuhala za vodu millenium s revolucionarnom tehnologijom OPTEC DISC za brže zagrijavanje vode
2005...Marka Russell Hobbs nominirana je za nagradu njemačkog tržišta Plus X za toster iz linije Glass u kategoriji dizajna Nagrada Plus x za vrhusnki ručni mikser u kategoriji jednostavnosti uporabe
2007...Puštanje u prodaju ograničene linije kristalnih tostera ručno ukrađenih Swarovski-Crystallized elementnima. nagrada Plus x za panini toster iz linije Glass u kategoriji dizajna. nagrada Plus x za kuhalo za vodu od nehrđajućeg čelika iz linije Glass u kategoriji dizajna. Nagrada za dizajn proizvoda iF2007 i nominacija za Nagardu za dizajn Savezne Republike Njemačke za 2008 godinu za komplet ručnog blendera iz linije Premium. Nagrada za dizajn proizvoda iF2007 i nominacija za Nagradu za dizajn Savezne Republike Njemačke za 2008 godinu za električni nož iz linije Premium.
2009...Suradnja s Rosenthalom i renomiranim dizajnerom Dorom Benshetritom - porculanski toster iz linije Russell Hobbs Rosenthal Design je premijerno predstavljen na IFA sajmu u Berlinu Evolucija proizvoda iz linije Glass: Glass Touch s inovativnim upraljanjem na dodir:jednostavnost čistoće, jednostavnost dodira - Glass Touch. Njemački Russell Hobbs slavi pet uspješnih godina na tržištu. Nagrada za dizajn Red Dot za zaprat za kavu iz asortimana Allure.
2010...Umjetnost ulazi u kuhinju - uspješna suradnja sa Zakladom Salvador Dali. Kuhinsjki aparati Allure premijerno su predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu.

singuli.hr
Singuli d.o.o. © Copyright 2015, sva prava pridržana