Naslovna Webshop Akcije Novosti Servis Kontakt Info Login Košarica

Članci

Remington i-Light 5000

slikaNovi način odstranjivanja dlačica kod kuće.... pomoću intenzivne pulsne svjetlosti...

I-Light...otkrijte inovativno odstranjivanjedlačica kod kuće s Remington stručnjakom za njegu i ljepotu, za vječno glatku kožui dobivanje profesionalnih rezulata, kao iz salona.

*sustav odstranjivanja dlačica pomoću svjetlosti
*korištenje profesionalne IPL tehnologije (Intenzivna pulsna svjetlost)
*brzi puls - bljeska svake 2 sekunde
*više bljeskova za veće površine i jedan bljesak za precizan rad
*ugrađena UV zaštita
*dugotrajni rezultati do 12 tjedana
*unisex - za žene i muškarce
*elektirčni kabel
*uključene 3 žaruljice (1500 bljeskova po žarulji)
*2 godine jamstva

USUDITE SE IMATI GLATKU KOŽU DO 12 TJEDANA.

Razvijen u suradnji s vodećim dermatologom, i-Light uređaj je brz, bezbolan, iznimno učinkovit. Koristi suvremenu IPL tehnologiju (Intenzivna pulsna svjetlost) - jednaku koja se koristi u klinikama za profesionalno odstranjivanje dlačica - i na siguran način odstranjuje dlačice za postizanje iznimno glatkog osjećaja na koži koji traje do 12 tjedana.

BRZI PULS

i-Light se može pohvaliti tehnologijom rada s više bljeskova kako bi neprestano mogao raditi, a to ga, zajedno sčinjenicom da djeluje na veću površinu kože od lasera, čini jednim od najbržih IPL sustava na tržištu.

Zašto nebiste pdijelili troškove s Vašim prijateljima ili partnerom kako bi i oni mogli iskusiti vječno glatku, ljubljivu i za dodir primaljivu kožu, bez ikakvih iritacija.

VOLIM.... osjećaj prekrasno glatke svilenkaste kože.

KAKO FUNKCIONIRA i-LIGHT?
Ovaj ručni uređaj emitira izrazito kratki, kalibrirani intenzivni puls svjetlosti. Melanin u folikulu dlake ispod površine kože apsorbira energiju svjetlosti. Ta energija sprječava aktivnost folikula i onemogući ponovni rast dlačice pa tako koža postaje meka, glatka i bez dlačica do 3 mjeseca.
i-Light je učinkvoit sa svim tipovima kože osim na vrlo tamnoj koži na svim dlačicama osim na sijedoj, bijeloj, crvenoj ili svjetlo plavom dlačici.

POTREBA SU SAMO 2 KORAKA:

Postizanje vječno glatke kože ne može biti jednostavnije....
Korak 1 - obrijte neželjene dlačice
Korak 2 - uključite uređaj, odaberite način rada bljeska te intenzitet. Prislonite ručni uređaj na čistu, suhu kožu. Nakon svakog bljeska pomaknite uređaj na sljedeće područje koje će se tretirati. 7 - 14 dana nakon tretmana dlačice će početi otpadati.

KOLIKO ČESTO TREBAM KORISTITI i-LIGHT?
Naše studije pokazuju značajno smanjenje broja dlačica nakon samo jednog tretmana. Za postizanje najboljih rezultata potrenbno je ponoviti tretman uvijek kada primijetite da dlačice ponovno počinju rasti jer dlačice prolaze kroz tri različite faze rasta, a samo u anagenoj fazi se mogu odstranjivati. Za one koji prvi puta koriste uređaj - ponavljajte tretman svaka dva tjedna dok se nakon tri tretmana ne postigne željeni rezultat.

ŽUDIM....za uistinu dogotrajnim rezultatima.

Koliko dugo traje tretman?
Trajanje ovisi o veličini tretiranog područja, no tretman jedne cijele noge ne bi trebao trajati dulje od 15 minuta.

Je li i-Light namijenjen samo ženama?
Ne, i-Light je uistinu unisex te je siguran i učinkovit i za žene i za muškarce koji žele profesionalno odstranjivanje dlačica kod kuće.

Može li se i-Light koristiti na cijelom tijelu?
i-Light se može koristiti za uklanjanje neželjenih dlačica na svim dijelovima tijela osim na licu i vratu.

Je li i-Light isto kao lasersko odstranjivanje dlačica?
i-light daje više energije na veću površinu kože od lasera i prodire dublje u kožu da bi djelovao na folikul dlačice. I-Light je jeftinija alternativa laserskom odstranjivanju dlačica u salonu.

VOLIM...bezbolno odstranjivanje dlačica bez iritacije kože.

MOže li se i-Light koristiti za svaki tip kože?
I-Light je učinkovit na tipovima kože koji odgovaraju vrijednostima od 1 do 4 prema Fitzpatrickovoj ljestvici. Biti će manje učinkovit na tipu kože broj 5 jer tamnija koža upija energiju svjetla što znači da folikul kose ne upije dovoljno energije.
I-Light se ne bi smio koristiti na tipu kože broj 6 jer će koža upiti gotovo svu energiju što može dovesti do iritacija i nelagoda.

KVALITETA I IZVEDBA - LAKO ODRŽAVANJE

S vremenom se žarulje istroše a to smanjuje učinkovitost uređaja. Žarulja na i-Light uređaju se jednostavno zamjenjuje novom pa uređaj opet radi kao novi.2011-07-11

Liv usisavać sa vodenom filtracijom i mogučnošću...

slikaKarakteristike:

* Snaga 1450W max.
* By-pass usisna jedinica
* Sigurnosna blokada (plovak)
* Pohranjivanje kabla, cijevi i pribora na aparatu
* 4 točka sa dobrom okretnošću
* Aluminijske cijevi
* Perivi filtar

Bogata oprema:

* Preklopna četka za tlO
* Nastavak za proreze
* Mlaznica za tapecirani namještaj
* Nastavak za namještaJ
* Četka za mokro usisavanje

Prednost vodene filtracije

* Usisavanje bez vrećice
* Konstantna snaga usisavanja
* Odlična filtracija
* Usisani zrak putuje kroz vodu
* Prljavština se zadržava u vanjskom dijelu posude
* Jednostavna priprema i čišćenje poslije uporabe
* Perivi filtar je trajan
* Široka ponuda pribora

Kako djeluje vodni filter?

Usisani zrak zajedno sa prljavštinom putuje po cijevi u posudu usisavača, u kojem je voda. Prljavština ostaje u vodi, a posebna dupla polukružna rebra na separatoru zračni tok još jednom zavrte i ponovo ga potisnu u vodu, tako da se dvaput prečišćava. Tek onda se usisani zrak diže po spiralno oblikovanom separatoru prema gore, a eventualno preostale netopive dijelove zadržava mikrofiltar. Tako filtriran zrak je temeljito i prirodno očišćen. 2011-07-11

Više od frizure -- tehnologija IONtec

slikaViše od frizure

Zablistajte poput zvijezde. Nova četka Satin Hair s tehnologijom IONtec.
"Must have"ove sezone.
Stručni savjeti za zanonse uvojke blistave linije
Oblikovanje kose bez oštećenja

Nema te žene koja ne želi imati prekrasnu sjajnu kosu. Štoviše, mnoge mežu nama posvećuju ste i sate njezinom pranju, češljanju i oblikovanju. I kada napokon dobijemo frizuru koju želimo, htjeli bismo da potraje.
No, savršenstvo uvojaka i savršen izgled oko kojeg smo se toliko trudili izuzetno je teško sačuvati tijekom cijelog dana. Pa ne možemo ponijeti cijelo kupatilo sa sobom! No, sada postoji rješenje: savršena inovacija koja će spasiti besprijekroan izgled vaše frizure- nova četka Braun Satin Hair Brush s tehnologijom IONTEC
Štoviše, ona je puno više od četke. Svakim potezom obnavlja prirodan sjaj vaše kose bez ikakvih oštećenja. A zahvaljujući njenom praktičnom obliku bez problema će stati u vašu torbicu kako biste je uvijek mogli imati uza se. Zahvaljujući svemu tome četka Braun Satin Hair Brush s tehnologijom IONTEC postat će jednako "obaveznom" za vašu kosu kao što je sjajilo "neizostavno" za usne.

2011-07-19
singuli.hr
Singuli d.o.o. © Copyright 2015, sva prava pridržana